APTT

Badania przed operacją przepukliny pachwinowej

... APTT ). Ale najlepiej dowiedzieć się co jest potrzebne przed zabiegiem już w samej prywatnej klinice ( różne są wymagania co do zabiegu w zależności od ośrodka oraz typu znieczulenia ). W przypadku przepukliny pachwinowej nie zalecam noszenia pasa pr ...

WZW B a kamica pęcherzyka żółciowego?

... APTT - 36.6, OB - 10 , CRP - 1.3, białko cał. - 7.27, albuminy - 3.60, globuliny :alfa1 - 0.24, alfa2 - 0.82,beta - 0.98,gamma - 1.64+. Proszę o zdiagnozowanie moich wyników. Z góry dziękuję. Dodam jeszcze , iż jestem osobą nie palącą oraz nie pijącą ...

$openx_rectangle_2 rectangle5

Wysokie APTT przeciwwskazaniem do operacji?

... APTT w dwóch niezależnych labolatoriach. Poniżej cytuję wyniki: 1.APTT wynik - 43,2, jedn. - s, min - 28,4, max - 42,6, norma - H 2.APTT wynik - 33,3, jedn. - s, wartości oczekiwane - 25,0do 35,0 Dodam, że badania wykonanao tego samego dnia , różnica ...

Zator tętnicy krezkowej górnej

... ApTT;s 25,6; 24,4 PT:s 11,6; 14,1 Wsk. protromb; % 106,8; 91,5 INR 1,0; 1,3 Jonogram na: mmol/I 136,8; 135,2 K: mmol/l 5,65; 6,18 Białko całk. g/l 53,3 Glukoza; mg% 278; 158 ALP: j. 126 Mocz odczyn 6,0 cięzar wł. 1020 białko: g/l 31mg% uROBILINOGEN N ...

Podwyższone ALT, AST, GGTP, czy to żółtaczka?

... APTT i INR ) i fosfataza alkaliczna. O tym musi zadecydować lekarz prowadzący Po kontrolnych badaniach należy zastanowić się nad dalszym postępowaniem ( np. USG jamy brzusznej, konsultacja hepatologiczna ). USG miałem robione lekaż powiedział że mam ...

Zmiany zwyrodnieniowo-wytwórcze trzonów

... APTT - 25,30 PT 12,34sek INR 1,15 GLUK 93,0 BIAŁ.CAŁOKW 73,7 MOCZNIK 21 KREATYNINA 0,73 Na 140 K 4,58 Pozdrawiam. Nie znajduje w tych badaniach żadnej nieprawidłowości. Proszę jeszcze z tymi wynikami skonsultować się z lekarzem, który skierował na ba ...

Infiltratio adenocarcinomatosa

... APTT 28,1 s ( ) Morfologia 8 - parametrowa RBC 4,88 10^6/ul( ) HCT 39,8%( ) MCV 81,6 um^3( ) RDW 11,3%( ) HGB 13,3 g/dl( 0 MCH 27,3 pg( ) MCHC 33,4 g/dl( 0 PLT 299,0 10^3/ul( ) MPV 9,9 um^3( ) WBC 6,9 10^3/ul( ) RDWP 12,9 10^3/ul Biochemia Jony Na 14 ...

Wyniki krwi

... APTT ) APTT 26,40 sek ( 22,60 - 35,00 ) Bilirubina całkowita BIL - C 1,3 mg/dl ( 0,2 - 1,3 ) Fosfataza alkaliczna ALP 163 H U/L ( 37 - 123 ) glukoza 92 mg/dl ( 60 - 100 ) kreatynina 0,61 mg/dl ( 0,6 - 1,3 ) mocznik 40 mg/dl ( 10 - 45 ) Jonogram Na+ 1 ...