Badanie krwi markery normy

Nietypowe zaburzenia jelitowo brzuszne

... Badani krwi i moczu ksiazkowe.jedynie wysoki cholesterol zasadowy mocz markery ca - 19 - 9 nieznacze powyzej gornej granicy normy.Usg jamy brzusznej prawidlowe ,przeswietleni klatki piersiowej wszystko w normie Kolonoskopia jelito bardzo spasteczne n ...

Guzek przy jądrze

... badanie krwi na markery nowotworowe. Jeżeli będą powyżej normy to wtedy mam się zgłosić, jeżeli nie to mam przyjść tylko na kontrolne badania na wiosnę. Moje wyniki: beat - HCG; < 1,0 mlU/ml norma jest do 1,0 AFP; 1,5 lU/ml norma 0,0 - 5,0 Chyba wszy ...