Rak brodawkowy a TSH

Norma wyniku Tg po usunięciu tarczycy

... raka brodawkowatego. Mam pytanie jaka musi być norma wyniku Tg przy leczeniu letroxem 150? Mój wynik to 0,2 tg a tsh 0.207. Czy wynik Tg jest wporzadku? W surowicy zdrowych osób wykrywa się Tg w stężeniu 2 - 70 ng/ml. Pani jest po zabiegu usunięcia t ...

Niski poziom tyreoglobuliny i TSH po resekcji tarczycy z powodu raka

... rak brodawkowaty, miałam też podawany jod w Zgierzu. W tej chwili robiłam badania tyreoglobulina 0,49 ng/ml ( strzałka w dół ). TSH 0,006 ( strzałka w dół ). Czy mój wynik jest prawidłowy? Panie Doktorze na wizytę do lekarz muszę czekać do końca czer ...

Podwyższone FT3

... rak brodawkowaty w rodzinie ) Podaje wyniki : TSH III GENERACJA 1,974 ulU/ml ( norma 0,350 - 5,500 ) FT4 13,3 pmol/l ( norma 11,5 - 23,2 ) FT3 6,7 PMOl/l ( norma 3,5 - 6,5 ) FT3 jest podwyższone WynikI usg tarczycy: płat prawy 15/20/46mm płat lewy 11 ...

$openx_rectangle_2 rectangle5